Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2010 | 21641 vizualizari
Michelle 1
Teo 1
ingenioasa reteta,economica si bunaaaaa,rau!
madi_marin 1
e foarte simplu de facut si noi am servit-o chiar si ca mic dejun....
PapaBun 1
Un sfat util: oricine poate evita ungerea tavii cu ulei daca foloseste hartia de copt. In acest fel se evita un surplus de ulei/grasimi care astfel intra direct in vasele de singe.
ai dreptate, hartia de copt e sfanta, dar am ramas fara provizii. sunt de acord ca e mult mai sanatos asa....
nadina73 1
5f
ralu_ca 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
la 06:26
ieri la 11:02
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!