Budinca de cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2010 | 5334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi fierti
  • 1 ceapa mare
  • jumate ardei rosu
  • 4 graunti usturoi
  • sare
  • ulei
  • oregano
  • branza sarata sau cascaval
  • 5 lg pasta rosi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Cartofii se fierb in coaja,se curata si se razuiesc pe razuitoarea mare. Ceapa se taie solzisori,usturoiu se toaca si ardeiul taiat feliute si se calesc intr-o jumate de cana de apa,se adauga sare dupa gust si oregano.  Asamblare: Cartofii razuiti se impart in doua...se unge o tava cu ulei se pune stratul de cartofi, apoi un strat de branza sau cascaval,  cele 5 lg de pasta rosii,

 apoi ceapa, stratul de cartofi apoi strat de branza sau cascaval..se stropeste cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu branza