Budinca de cartofi, bacon si mozzarella

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2014 | 14550 vizualizari

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.04.2014, 09:25

MotanLaOale 1

11.04.2014, 09:31

bine arata

Lia_ 1

11.04.2014, 09:33

este buna recomandarea cu fiertul partial in prealabil. am preparat cartofi gratinati alaltaieri si n-am avut in casa decat rosii. m-am umplut de nervi ca nu se mai faceau. trebuia sa le pun in prima faza capacul macar, sa se patrunda si apoi sa-i rumenesc.

de aceea eu, mai bine plictisesc cu tot felul de explicatii. cine vrea le citeste, cine nu are timp poate sa le omita. ar fi trebuit sa stiu din experienta dar eu daca prepar pt prima oara ceva, ma cam iau dupa reteta preluata. la unele indraznesc sa schimb dar alaltaieri ma grabeam rau

dantes 1

11.04.2014, 09:36

Foarte buna!

tiby 1

11.04.2014, 09:51

hhhmmmmm... delicioasa si arata super !!!

Micutza Luana 1

11.04.2014, 10:02

ce bine arata yamii

lucy2002 1

11.04.2014, 10:05

Foarte buna !

Sylvia 1

11.04.2014, 10:17

arata bestial !

Rocsi 1

11.04.2014, 10:35

Super super!

Satisfyyourcravings 1

11.04.2014, 10:39

Ce bunatate!

Panacris 1

11.04.2014, 10:54

Constelatialeu 1

11.04.2014, 11:23

Sefu,n-ai treba.Parca aranjai niste sticle cu vin...

simonacallas 1

11.04.2014, 11:38

simona72 1

11.04.2014, 12:59

Cam bun!

papabundetot 1

11.04.2014, 13:12

ei na...asa ceva ...si eu mor de foame la munca Superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

Lavinia 1

11.04.2014, 22:10

ce buuuun

laura_n 1

14.04.2014, 15:48

grozav! si eu m-am obisnuit sa trec un pic cartofii la aburi, inainte. super bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza