Budinca de cornuri

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2014 | 8970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cornuri
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr de cascaval
  • 50 gr de unt la temperatura camerei
  • rosii cherry
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cornuri:

Taiem cornurile in felii potrivite pe care le stropim cu lapte,separat taiem feliute sunca,cascavalul si rosile.Batem cu sare si piper ouale,amestecam toate ingredientele la un loc impreuna cu untul ca sa se omogenizeze compozitia si punem intr-o tava termorezistenta la cuptor la 200 de grade.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]