Budinca din carne tocata

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 8937 vizualizari

 

Sa nu imi cereti ca nu mai am si nu am nici sectiune.................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 carnaciori
  • o mana de orez
  • 5 oua
  • faina
  • rozmarin
  • unt
  • cateva rosii cherry
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din carne tocata:

Sotam ceapa taiata marunt si ardeiul gras taiat cubulete  in putin unt.Carnaciorii ii taiem bucati mici si ii adaugam si pe ei si mai tinem pe foc cateva minute.

Se toaca carnea ,se pune intr-o tigaie si se inabuse  pe foc potrivit pana isi schimba culoarea si pana nu mai lasa zeama.

Orezul se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert  se spala sub jet de apa si se scurge de apa.

Intr-un vas amestecam legumelele si carnaciorii sotati, carnea tocata ,orezul fiert, 3 oua,rozmarinul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o omogenizare completa.Intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina turnam compozitia de mai sus.Batem bine restul de oua , amestecam cu o lingura rasa de faina si turnam peste compozitie.Ornam cu rosii cherry , dam la cuptor pentru circa 45-50 min.Scoatem apoi din cuptor , lasam sa se raceasca , scoatem pe un platou si taiem.

Servim drept aperitiv ca atare sau cu sos de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (44)

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:29

Rocsi, multumesc..............

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:29

Taman bine Postavaru...............

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:30

Corina si tu salivezi?.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]