Bulete colorate

de dantes in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2015 | 4184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci cremoasa
  • 250 g cascaval
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 100 g nuci macinate
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete colorate:

Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu branza de vaci si se condimenteaza cu piper dupa gust.Se fac din aceasta compzitie bile si se tavalesc jumate prin patrunjelul taiat marunt si cealalta jumatate prin nuci macinate.

TIPS-URI

1

Bulete

2

Cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]