Bulete de cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2009 | 20816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 4 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu un ou,sare si piper dupa gust.

Se adauga si 1 lingura de faina si se omogenizeaza.

Cu mana umeda se formeaza bulgarasi care se dau prin ou batut cu un praf de sare.

Apoi se tavalesc si prin pesmet,din abundenta.

Se prajesc in ulei bine incins,de preferat intr-un ceaun.Atentie,ca se prajesc foarte repede.

Se scot pe un prosop absorbant si se servesc calde sau reci,dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

E de preferat ca bulgarasul sa fie bine tabacit :)) cu pesmet,altfel la prajit se scurge cascavalul si in loc de bulgarasi vom avea niste ciupercute. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Balmos fals