Bulz de Rucar

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2012 | 4446 vizualizari

 

MANCARE TRADITIONAL MUNTENEASCA DIN ZONA RUCĂR-BRAN

 

INGREDIENTE

  • mamaliga calda
  • 300 g branza de burduf
  • 100 ml smantana
  • 50 g unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz de Rucar:

Se face mamaliguta, se taie branza cubulete mici.Cu mainile ude se ia  jumatate din mamaliga si se intinde subtire, peste ea se pune jumatate din branza si se strange astfel incat sa facem un bulgare din mamaliga cu mijlocul de branza.Se repeta procesul si pentru al doilea bulz.Se unge o tava cu untul si se aseaza in ea bulzele.Se pune la cuptor incins pentru 15 minute.Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz de Rucar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Tort" de mamaliga