"Bulz" dogaresc

de oO_ acnA _Oo in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2012 | 3174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • apa
  • sare grunjoasa
  • branza de oaie
  • branza de burduf
  • smantana
  • carnaciori
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bulz" dogaresc:

Punem apa la fiert impreuna cu putina sare grunjoasa, cand incepe sa dea in clocot adaugam malaiul si amestecam bine sa nu faca cocoloase. Cat fierbe mamaliga la foc mic radem branza de oaie intr-o farfurie sau castronel, adaugam branza de burduf si smantana.

Cand e gata mamaliga o punem fierbinte peste branzeturile si smantana din farfurie, apoi adaugam carnaciorii si oul prajit

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bulz" dogaresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Concurs "Amintiri din copilarie" Mamaliga cu branza si jumari ca la bunica din Salaj