M-am inspirat de la Sylvia Boutiere, și bine am făcut! Mno, cu mici, mari adăugiri marca Panacris! ;)
Carnea de vită tocată grosier, adică mai mare, împreună cu ceapa tocată foarte mărunt, sarea, piperul, sosurile se amestecă energic până ce se înglobează toate ingredientele, apoi se lasă la rece minim 1 oră.
Amestecul de carne se scoate de la rece, eventual se mai asezonează de sare, piper și ketchup, se amestecă din nou, apoi se formează burgerii, ca și niște chiftele mari și plate. Data viitoare o să achiziționez o presă specială pentru burger :D.
Burgerii se gătesc pe un grill încins, tigaie doubleta sau Sandwich-Maker Panini DuraCeramic Breville.
Cel mai fain s-au gătit, perfect pe ambele părți, deodată, cu ajutorul Sandwich-Maker Panini DuraCeramic Breville, dar culmea, de data asta, am ratat sesiunea foto ;) voi însă mă credeți pe cuvânt de PanaCris ;)
Pentru desăvârșirea preparatului final, chifla se taie în două, se încălzește un picuț, după caz, grill, tigaie sau sandwich-maker, apoi se unge fiecare bucată, cu ketchup, se adaugă maxi chifteaua, adică burgerul, mix-ul de salată și felia de cașcaval, se închide cu capacul de chiflă aromatizată cu sosul de ketchup.
Se servește fierbinte!