Burger de vita

de mirupiru in Vita, 18 Mai 2017 | 4985 vizualizari

COMENTARII (3)

dantes 1

19.05.2017, 12:39

Super!

Panacris 1

19.05.2017, 21:25

Hello, bine ai venit! No, poate sunt eu mai grea de cap la ora asta " Treceți carnea de vită prin amestecul obținut, încercând să nu o manipulați prea mult, pentru că devine mai dură astfel. Folosind degetul mare, faceți o depresiune superficială în centrul fiecărui burger pentru a preveni umflarea în timpul gătitului.", de fapt carnea ptr hamburgher e deja formată și tu o treci printr-un sos ???? E fain ce ai preparat, dar, fără supărare, un pic mai pe înțelesul și începătoarelor în bucătărie

mirupiru 1

23.05.2017, 22:52

Da, Panacris, după ce se formează carnea se trece prin sos, dacă este manevrată prea mult devine dură, de asta am scris acel lucru. O să încerc să fiu mai coerentă pe viitor, mulțumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]