Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat

de raluca95 in Vita, 26 Feb 2015 | 2877 vizualizari

 

De mult aveam reteta in cap si astazi am zis sa le fac surpriza parintilor si sa pregatesc cina.. Ce spuneti, i-am surprins putin? :D

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de muschiulet de vitel subtiri
  • 150 g de mozzarella+100 g cascaval afumat (mie mi-a mai ramas si mozzarella si cascaval, da le-am mancat simple :)) )
  • sare+piper
  • faina
  • jumatate de pahar de vin alb
  • scobitori pentru a prinde buzunarele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat:

Eu am inceput prin a intinde bine feliile de carne si a le condimenta cu sare si piper, dupa care am taiat mozzarella si cascavalul. Odata terminate, am inceput "asamblarea" fiecarui buzunar in parte: pe fiecare felie de carne am pus cate 2 feliute mici de mozzarella si doua de cascaval si l-am inchis cu scobitori. Terminate toate buzunarasele le-am trecut prin faina si le-am asezat in tava unsa cu ulei am varsat peste ele inca un strop de ulei (eu am folosit de masline) si vinul si le-am bagat la cuptor pentru 20/25 de minute la 180*. Le-am servit cu salata de fasole verde. Sper sa va placa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara