Cabanos invelit(imbracat)

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2011 | 6592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnati cabanos
  • aluat foietaj
  • 1-2 galbenusuri
  • seminte susan

Cantitatile sunt in functie de cati vreti sa faceti

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos invelit(imbracat):

Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa la scurs pe o foaie absorbanta.
Aluatul de foietaj se taie in fasii de 1,5 mm si se ruleaza peste cabanosul prajit .
Rulourile astfel obtinute se aseaza la distanta unele de altele , intr-o tava .
Galbenusurile se bat bine cu furculita si cu ajutorul unei pensule se ung rulourile apoi se presara seminte de susan.
Tava se da la copt in cuptorul dinainte incalzit, pina cand rulourile se rumenesc frumos deasupra.
Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se poate servi rece sau cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos invelit(imbracat)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui in aluat de foietaj