Café bombón

de Angelina_Elena in Cafea, 7 Mar 2013 | 6503 vizualizari

 

Café bombón este o cafea clasica a comunitatii Valenciene. Nu exista cafenea in Alicante, Castellón sau Valencia care sa nu serveasca acest tip de cafea, care s-a extins in toata peninsula.

Café bombón este o cafea simpla, un expresso normal, servit cu lapte condensat intr-un pahar transparent de sticla, pentru a se observa cele doua straturi, cel de cafea, si cel de lapte condensat.

 

INGREDIENTE

  • 1 cafea expresso
  • 3 lingurite lapte condensat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Café bombón:

Prima data pregatim cafeaua.

Apoi luam un pahar\ceasca transparenta si punem cele 3 lingurite de lapte condensat.

Consistentele fac diferenta, laptele condensat, fiind dens ramane in partea de jos a paharului iar cafeau, fiind lichida ramane in partea superioara.

Amestecam cu o lingurita, apoi servim !

Daca ti-a placut reteta noastra "Café bombón" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

07.03.2013, 21:31

Rocsi 1

08.03.2013, 20:50

Trebuie sa aiba un gust foarte bun!

darkn3s 1

07.06.2013, 13:10

optional se poate adauga baileys si 2 cuburi de gheata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]