Caise coapte cu miere și nuci

de muffin_lover in Dulciuri, 2 Aug 2013 | 4085 vizualizari

 

Of.... Sunt atâtea fructe de sezon că îmi dau bătăi de cap! Nici nu mai știu care sunt mai aromate și mai delicioase. M-am oprit totuși la caise de data asta. Singura problemă e că eu sunt alergică la puful lor (și la cel al piersicilor de altfel). Astfel, am dus operațiunea la bun sfârșit purtând mănuși chirurgicale. Eu zic că a meritat bătaia de cap. Voi ce ziceți?...

 

INGREDIENTE

  • 10 caise coapte, potrivite ca mărime
  • 100 g nucă zdrobită grosier
  • 2 linguri de miere de albine polifloră
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caise coapte cu miere și nuci:

Caisele se spală și se despică în jumătate scoțând sâmburele. Se așează într-o tavă cu coaja în jos. Nucile zdrobite se amestecă cu mierea până se omogenizează bine. Se așează câte puțină compoziție de nuci în fiecare cavitate a caiselor. Se dau la cuptor la temperatură medie pentru 15 minute.

După ce le scoateți aveți grijă să nu vă ardeți pofticioșilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caise coapte cu miere și nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza dulce si stafide