Caltabosi

de divainbucatarie in Mezel de casa, 21 Dec 2010 | 19190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat, inima si plamani porc
  • 1 kg carne din pulpa porc
  • 2 cepe tocate
  • 100 g orez,
  • 1 ou,
  • intestine groase,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caltabosi:

In primul rand curatam si spalam intestinele de porc si apoi le lasam intr-un vas cu apa si otet astfel incat sa ne asiguram ca indepartam mirosul neplacut.

Dam carnea prin masina de tocat, tocam ceapa si adaugam orezul pe care l-am spalat in mai multe ape. Adaugam oul, condimentele, amestecam bine si apoi umplem intestinele. Le legam la capete cu ata. Punem caltabosii la fiert intr-un vas cu apa si cateva fire de cimbru, la foc mediu, cam 30-45 de minute – in functie de grosimea caltabosului.

Ii putem servi la masa de Craciun prajiti in ulei, cu sos sau ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caltabosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]