Campagnola

de - Andreea - in Tortellini, 25 Apr 2018 | 4457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini
  • 1\2 ceapa
  • 200 gr smantana
  • 180 gr ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • 100 gr pancetta
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Campagnola:

Punem o oala cu apa la fiert. 

Intre timp, curatam ceapa si o tocam marunt. Usturoiul il curatam de coaja.

Ciupercile le curatam si le taiem felii.

Pancetta o taiem fasii.

Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline. Cand s-a incins punem ceapa si usturoiul si lasam cateva minute. Cand usturoiul a prins culoare, il scoatem din tigaie. 

Adaugam apoi pancetta si ciupercile si lasam sa se caleasca la foc iute pentru 4 minute. 

Dupa acest timp, dam focul la mic si adaugam smantana, lasand astfel pentru alte 8 minute. 

Cand apa a fiert, punem sare si adaugam tortellini. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand s-au fiert, scurgem bine de apa si ii adaugam in tigaia cu smantana.

Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.

Se serveste imediat presarand dupa plac putin parmezan ras.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Campagnola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]