Carnea o dam prin masina de tocat carne.
Punem in tigaie ulei si unt, adaugam ceapa tocata marunt si usturoi, lasam sa se caleasca, adaugam carnea macinata si amestecam intr-una pina carnea devine alba si se desface. Adaugam conserva de rosii cu rosiile taiate marunt si sucul de rosii, lasam sa scada putin si adaugam si celelate ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt.
Facem sosul: punem pe foc untul cu uleiul, cind s-au incins adaugam faina, amestecam pina faina s-a dizolvat, adaugam laptele fierbinte si amestecam folosindu-ne de un tel. Adaugam sare, piper, nucsoara dupa gust, smintina si brinza feta, amestecam si lasam pe foc pina fierbe si se topeste brinza.
Punem sosul peste cannelloni, acoperim cu folie de aluminiu, dam in cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute, scoatem si punem cascaval ras si mai dam 10 minute la cuptor cu folie sau fara.
1
in loc de sosul alb putem sa punem suc de rosii