Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta

de Ina in Crap / Caras, 26 Mai 2010 | 11816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mari de caras 
  • condiment pentru peste
  • 50 g malai
  • 30 g faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta:

     Pestele se curata de solzi, se despica si i se scot matele si urechile. Se spala in cateva ape, apoi se scurge bine de apa. Se amesteca intr-o farfurie malaiul cu faina si condiment pentru peste.

      Se presara condiment pe exteriorul si in interiorul pestelui, apoi se tavaleste fiecare bucata de peste prin amestecul de malai si faina. Se pun cu grija bucatile in uleiul incins si se prajesc, apoi se scot pe un prosop din hartie, pentru inlaturarea excesului de grasime.

      Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

burdulea56 1

14.06.2010, 10:39

Peste! Ce bine arata.

Bucataras Medi 1

14.06.2010, 10:59

zii,Ina............a fost delicios.............

Ina 1

14.06.2010, 15:58

Bine zici, medioto! Acum se vine la peste? S-a halit de o luna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu legume