Caras romanesc la gratar

de Sylvia in Peste, 16 Sep 2010 | 12005 vizualizari

 

Si tot din seria preparate la gratar facute in Romania va prezint cu mai putine poze si vorbarie niste bibani romanesti facuti la gratar care mi-au satisfacut pe deplin dorul de un peste romanesc la gratar.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • caras romanesc,
  • amestec facut din ulei de masline, sare, piper si niste condiment pentru  peste care are si lamaie in compozitie 
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras romanesc la gratar:

  Avem nevoie de caras romanesc, eu tare m-am bucurat sa il gasesc ca aveam pofta de un peste romanesc. L-am condimentat subtil cu un amestec facut din ulei de masline, sare, piper si niste condiment pentru  peste care are si lamaie in compozitie.

  Am prins cate un peste in grilajul special pentru gratar.   A urmat si el drumul gratarului alaturi de carnaciori .

  A fost delicios, de multa vreme nu am mancat asa peste aromat si bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras romanesc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Julie 1

17.09.2010, 14:19

Caras, biban....tot peste e si tot bun!

vero_closca 1

17.09.2010, 15:37

bun-bun! eu ador carasul si imi place gatit in toate felurile! bibanul seamana la gust cu salaul!

Corinuta 1

19.09.2010, 20:30

yamii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de peste