Carnaciori de bere in foietaj

de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 7529 vizualizari

 

Rapizi si gustosi.

 

INGREDIENTE

  • 300gr.carnaciori
  • 1/2 pachet de foietaj
  • unt pt.uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de bere in foietaj:

Taiem fisii lungi aluatul.

Luam cite un cirnacior si il rulam.

Punem in tava si le ungem cu unt.

Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de bere in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]