Carnaciori de porc in sos de rosii

de Adele in Porc, 24 Aug 2014 | 3433 vizualizari

 

Ceva rapid si gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carnati proaspeti de porc.
  • 2 catei de usutroi.
  • 3 linguri ulei de masline.
  • 50 ml de vin alb/rosu.
  • 500 ml suc de rosii.
  • sare.
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de porc in sos de rosii:

Punem o tigaie pe foc cu ulei si usturoiul intreg ,pe care il prajim usor pe ambele parti dupa care il scoatem,punem si carnatii si ii sigiliam pe ambele parti ,dupa care turnam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora ,adaugam sucul de rosii potrivim de sare si piper ,acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit pentru 20 de minute .

Se poate servi cu garnitura de cartofi ,orez sau paste.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti folosi si busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Adele 1

26.08.2014, 20:06

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:38

Adele 1

28.08.2014, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]