Carnaciori in aluat de foietaj

de LC in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 3894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 4-5 cabanosi
  • un ou
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat de foietaj:

Intindem aluatul de foietaj.

Taiem fasii pe lung.

Taiem cabanosii la dimensiunea dorita.

Punem carnaciorul la marginea fasiei si impaturim cam de 3 ori .

Asezam foaie de copt in tava si punem carnaciorii .

Ii ungem cu ou si presaram mac.

Ii lasam la cuptor pana se coace foietajul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]