Carnati "zemosi"

de Bucataras Monica in Mezel de casa, 13 Ian 2013 | 6034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 1 kg carne de oaie
  • 5 capatani de usturoi
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • boia iute
  • ardei iute tocat
  • intestine de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati "zemosi":

Se toaca carnea,usturoiul si ardeiul iute amestecandu-se cu celelalte ingrediente.Pentru o compozitie mai moale se amesteca cu putina apa calduta.Dupa terminarea prepararii compozitiei,ii umplem si apoi ii lasam 1-2 zile la uscat!

Pofta buna! Se pot consumaa prajiti,la cuptor sau afumati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati "zemosi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de porc