Carne cu ceapa

de amyna_03 in Pui, 22 Oct 2013 | 3233 vizualizari

 

o reteta foarte usoara si apreciata de iubitul meu

 

INGREDIENTE

  • un kilogram de ceapa
  • 6 copanele
  • bulion
  • patrunjel
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne cu ceapa:

Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust

TIPS-URI

1

in loc de bulion folosesc suc de rosii de casa

2

se poate folosi orice tip de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa