Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2015 | 3743 vizualizari

COMENTARII (19)

reisnaor_2006 1

29.03.2015, 17:24

Andra_Constantinescu 1

29.03.2015, 17:27

Arata bine carnea!

MOKUSKA 1

29.03.2015, 17:38

Panacris 1

29.03.2015, 17:40

Andra e tare gustoasă și e fără ”antibiotice” cum sunt puii

Adele 1

29.03.2015, 17:43

Catalina L 1

29.03.2015, 17:44

Gherca Daniela 1

29.03.2015, 17:48

Geanina87 1

29.03.2015, 18:01

cristinutanicolita 1

29.03.2015, 18:02

MotanLaOale 1

29.03.2015, 18:08

buna buna

simona72 1

29.03.2015, 18:16

Nu am papat bibilica dar cred ca e grozav ce ai facut!

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 18:25

miki_a 1

29.03.2015, 19:02

Am mai zis...o carne fina, deosebit de gustoasa! Frumoasa combinarea ingredientelor!

tarasmariana 1

29.03.2015, 21:10

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:26

Ce frumos le mai pictezi si in farfurie

Corinuta 1

30.03.2015, 17:37

Yammii!

Panacris 1

30.03.2015, 18:19

Miha

mirela0911 1

31.03.2015, 14:01

Sim0na 1

07.04.2015, 11:04

N-am mancat niciodata carne de bibilica.. Al meu barbat uraste bibilicile
Fur o portie de la tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute si oua in sos de ardei copt