Carne de porc cu piure la cuptor

de AndrutzaP in Porc, 11 Apr 2016 | 3540 vizualizari

 

Daca tot au ramas carne de porc si piure, nu le puteam arunca, nu?

 

INGREDIENTE

  • 200 g piure de cartofi
  • 200 g carne de porc
  • 50 g parmezan ras
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu piure la cuptor:

Eu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai mananca nimeni).

Folositi un vas ce poate fi bagat la cuptor. Ungeti vasul cu unt si asezati ingredientele astfel: jumatate din cantitatea de piure, carnea taiata fasiute/cubulete, jumatate din cantitatea de parmezan ras, restul de piure, restul de parmezan ras.

Vasul il bagati la cuptor la 200 grade celsius si-l lasati aproximativ 30 min (parmezanul trebuie sa faca o crusta maronie la suprafata)

Se serveste fierbinte!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca preparati piure-ul pe loc asigurati-va ca este mai tare, altfel budinca va iesi prea moale/apoasa

2

Puteti bate si un ou deaspura, peste parmezan

3

Daca piure-ul si carnea sunt deja sarate/condimentate nu mai puneti sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu piure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de fasole cu carnati afumati - Iahnie de fasole