Carne de porc cu sote de ciuperci

de Mirela Suba in Porc, 18 Sep 2015 | 5164 vizualizari

 

În concediul petrecut în tara,am mers la restaurant, unde am mâncat o mâncare minunata. La care eu sa o reproduc 😊
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • carne în bait (am rețetă acest preparat în rețetele mele)
  • Ciuperci 720 g
  • Smântână 200 g
  • Sare, piper
  • Cartofi 500 g
  • Ulei
  • Pătrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sote de ciuperci:

Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie.

Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec din smântână și foarte puțin lapte. Dacă doriți mai gros se adaugă faina. Se amestecă și se lasă pana se mai îngroșa și se amesteca din când în când.

Cartofi, se curata și se pun la fiert asa întregi fără coajă.

Apoi se tai în 2 și se prăjesc,eu în fripteoza.

Montarea farfuriei: sote-ul de ciuperci, apoi carne și spre marginea farfuriei, cartofi. Se presară pătrunjel și după gust,sare și piper.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza scazuta cu carne afumata