Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Noi 2016 | 3164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame muschi de porc, taiat cuburi
  • 1 lingurita mix 5 condimente chinezesti
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 120 grame ciuperci, feliate
  • 1/2 varza chinezeasca, taiata fasii
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana orez
  • 1 morcov taiat rondele
  • 2 cani de supa
  • 4 linguri sos Hoisin
  • ceapa verde taiata rondele pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se presara carnea de porc cu mixul de condimente, sare si piper, apoi se prajeste in 2 linguri de ulei, la foc mediu spre mare, pana devine aurie, 3-5 minute, apoi se transfera pe o farfurie. 

Se reduce focul la mediu si in aceeasi tigaie se adauga ciupercile si restul de ulei. Se calesc cateva minute, pana devin aurii. Se adauga varza, usturoiul si ghimbirul. Se adauga sare si se calesc 2 minute, pana cand varza s-a inmuiat.

Se adauga orezul si morcovul, apoi supa si 2 linguri de sos Hoisin. Se aduce la punctul de fierbere, se acopera cu un capac si se transfera in cuptorul preincalzit unde va ramane pentru 20 de minute.

Intre timp, se amesteca carnea de porc cu restul de sos Hoisin. Se adauga peste orez si se mai gateste 3-4 minute in cuptor, pe raftul superior, fara capac, pana cand carnea devine crocanta. 

Se serveste cu rondele de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol din cap de porc