Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie

de -Licurici- in Porc, 8 Sep 2015 | 36352 vizualizari

 

Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie
Gustul suculent al carnii de porc se imbina perfect cu aroma si textura cremoasa a cartofilor rumeniti la cuptor. Aceasta masa echilibrata si hranitoare este usor de preparat si va incanta cu siguranta toate papilele gustative.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie:

  • 1 kg carne de porc
  • 3 cartofi mari
  • sare, pier, condimente pentru carne de porc, cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie:

Am spalat carnea, am taiat-o in 2 bucati mari si am dat-o cu condimente.

Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat in 4, apoi i-am dat cu sare si piper.

Am pus carnea si cartofii intr-un vas termorezistent, am pus apa si l-am bagat in cuptor pentru aproape 2 ore, adaugand din cand in cand apa.

La fel de simplu se prepara si reteta de Muschi de porc cu condimente -la cuptor iar pentru o masa mai consistenta va recomandam reteta de Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc

O reteta simpla si gustoasa cu cartofi este si Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc fiarta