Cartofi a la Riojana

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 8 Sep 2012 | 5674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 250 gr salam uscat picant
  • 1 kg cartofi
  • 6 linguri ulei
  • 500 ml supa(eu am facut din cub knorr de legume)
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi a la Riojana:

se curata usturoiul si ceapa.

usturoiul se taie fisii iar ceapa se toaca nu foarte marunt.

salamul se taie si el.

cartofii se spala,se curata si se taie cuburi.

se incalzesc 4 linguri ulei intr-o tigaie.

se caleste salamul,cepele si usturoiul,amestecind din cind in cind.

se adauga cartofii si restul de ulei,lasam 10 minute dupa care adaugam supa.

lasam la foc mediu pentru inca 25 minute.

se condimenteaza cu  sare si piper.

TIPS-URI

1

ptr o reteta mai scazuta o dam putin la cuptor sa prinda crusta cartofii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi a la Riojana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

olivee 1

12.09.2012, 21:26

mi s-o facut poftaaaa...ce bine arata

ANNA_46 1

13.09.2012, 22:05

Ufff....ce mancarica buna am pierdut, trebuie s o iau la favorite, o reteta super

- Andreea - 1

14.09.2012, 11:55

multumesc anna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]