Cartofi acordeon

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 6389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 200g muschi tiganesc
  • 250g cascaval
  • 1 cubulet unt
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se cresteaza pastrand o distanta de 1 cm intre fiecare taietura si lasam totodata un cotor in partea de joc pentru a ramane ''legat''(foto 1).

In fiecare crestatura se pune cate o feliuta subtire de muschi ,alta de cascaval si tot asa pana terminam cartoful.Condimentam dupa gust.

Apoi ungem fiecare cartof cu unt si ii punem intr-un vas yena cu putina apa si condimente.Acoperim cu un capac si dam la cuptor pentru 40 minute.

I-am servit cu salata verde si boabe de porumb!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]