Cartofi acordeon

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 10131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem doar pe jumatatea cartofului (vezi modelul cu cele doua linguri de lemn), nu-i taiem pana jos. Saram, piperam cartofii, deschidem usor cartofii, apoi ii dam cu rozmarin, cimbru si ulei. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, timp de coacere 50-60 minute.

Cartofii acordeon ii putem servi cu mici, mustar si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor