Cartofi acordeon cu bacon si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 19656 vizualizari

 

sa tot mananci,sunt grozav de buni

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 250 g bacon
  • 250 g cascaval felii
  • 200 g cascaval ras
  • 1/2 pachet de unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon cu bacon si cascaval:

Se curata cartofii de coaja si se cresteaza feliute dar nu pana jos de tot ,se sareaza apoi se pune cate o feliuta de bacon, una de cascaval si tot asa pana la capatul cartofului.Depinde in cate felitue il taiati.

Se unge un vas  yena cu unt, apoi se pun cartofii, se pun bucatele de unt printre ei si cascavalul ras desupra. Se pune capacul peste vas si se pune la cuptor pentru 40 minute cu capac, apoi se da jos capacul si se lasa sa se rumeneasca putin.

Eu sincer am uitat putin cam mult cuptorul si s-au rumenit putin ,dar au fost grozav de buni, atat calzi cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (77)

nadina73 1

13.06.2010, 15:32

unica esti dulce tare am zambit cand am citit mesajul tau ba chiar am ras bine ,esti dulce tare

nadina73 1

13.06.2010, 15:33

ubulika

Laly 1

13.06.2010, 21:35

Sarumana Nadina.Stiam eu ca nu ma uiti.Uite de aia te iubesc eu si iti dau un mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval