Cartofi aurii cu usturoi si marar

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 5218 vizualizari

 

La cuptor desigur...o mare bunatate! 

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi albi
  • o canita ulei de masline
  • pudra de marar( sau proaspat daca doriti)
  • pudra de usturoi
  • un praf de turmeric
  • un praf de piper alb
  • sare de mare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu usturoi si marar:

Se ia o foaie de copt si se pune pe tava de cuptor.

Foaia se unge cu ulei, se asaza cartofii taiati felii mai grosute, se ung cu ulei( mai multicel) , se pudreaza cu sare, piper alb, turmeric, marar si usturoi.

Acoperim cartofii cu o alta foaie de copt, o presam usor cu mana si punem tava la cuptor pentru o ora, sau pana cand sunt bine patrunsi si rumeniti.

Nu va retine nimic sa-i mancati cu  friptura de pui si mujdei de usturoi....sunt extrem de gustosi!

TIPS-URI

1

Intre cele doua foi de copt cartofii se coc si in acelasi timp se patrund si rumenesc bine, asa ca aveti grija sa presati usor marginile ca si cand doriti sa le etansati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu usturoi si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.03.2016, 20:50

O portie mare vreau de cartofi!

elucubratiiculinare 1

10.03.2016, 16:42

RuxyRux 1

11.03.2016, 22:34

Multumesc...au fost grozavi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritters De Cartofi