Cartofi copti cu bacon si cascaval

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2015 | 14555 vizualizari

 

O cina perfecta si gustoasa pentru toata familia.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 50 gr de unt
  • 100 gr bacon
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu bacon si cascaval:

Se taie cartofii in felii cat se poate de subtiri, fara a merge cu cutitul pana jos.Se pun in tava, pe hartie de copt si printre feliile de cartofi se pun felii subtiri de unt si usturoi. Se dau cu sare si piper. Se lasa la cuptor aproximativ o ora, pana cand exteriorul devine crocant, iar interiorul ramane moale.

Cand cartofii sunt aproape gata, se scot din cuptor, se presara cu bucati de bacon taiat,cascaval ras si patrunjel si  se mai baga la cuptor pentru inca 5 minute, sau pana cand se topeste cascavalul.Pofta buna.








TIPS-URI

1

putem folosii diferite combinatii,mai ales branza si ceapa verde.

2

cuptorul trebuie sa aiba 200 de grade cand bagam tava.

3

pot fii serviti cu sos de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]