Cartofi copti cu bacon si cascaval

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2015 | 14011 vizualizari

 

O cina perfecta si gustoasa pentru toata familia.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 50 gr de unt
  • 100 gr bacon
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu bacon si cascaval:

Se taie cartofii in felii cat se poate de subtiri, fara a merge cu cutitul pana jos.Se pun in tava, pe hartie de copt si printre feliile de cartofi se pun felii subtiri de unt si usturoi. Se dau cu sare si piper. Se lasa la cuptor aproximativ o ora, pana cand exteriorul devine crocant, iar interiorul ramane moale.

Cand cartofii sunt aproape gata, se scot din cuptor, se presara cu bucati de bacon taiat,cascaval ras si patrunjel si  se mai baga la cuptor pentru inca 5 minute, sau pana cand se topeste cascavalul.Pofta buna.








TIPS-URI

1

putem folosii diferite combinatii,mai ales branza si ceapa verde.

2

cuptorul trebuie sa aiba 200 de grade cand bagam tava.

3

pot fii serviti cu sos de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti