Cartofi copti cu tocana de ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 15 Dec 2013 | 4756 vizualizari

 

Nici nu va puteti inchipui cat de delicioasa poate fi o mancare asa simpla .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 150 ml ulei
  • 3 cepe uscate
  • 3 cepe verzi
  • 2 linguri pasta de ardei Kapia
  • 1 buc. praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita Eros Pista [ pasta de ardei iute tocat ]
  • 1 lingurita boia
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu tocana de ceapa:

Cartofii se coc la cuptor si se curata .

Se curata si se spala legumele .

Ceapa se feliaza pestisori , prazul si ceapa verde rondele ,ardeiul cuburi .

Se calesc  aceste legume in ulei . Sarati .

Se adauga condimentele rosii . Se amesteca si se pune 1/2 pahar apa .

Se fierbe 5 minute.

Tocana de ceapa se serveste cu cartofii copti si mult patrunjel .

TIPS-URI

1

Bunica Ana spunea ca ceapa trebuie sa fie taiata pestisori mai mari in tocana de ceapa . Asa va fi mai gustoasa .

2

Puteti servi aceasta tocana si cu garnitura de mamaligutza .

3

Neaparat ca bautura trebuie moare acra de varza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu tocana de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu boia dulce