Cartofi cu bacon si ciuperci

de LicutaMarin in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2011 | 5730 vizualizari

 

Cand nu vrei sa stai in bucatarie prea mult, sa gatesti mancaruri complicate, alegi retete cat mai rapide si usor de facut. Asa patesc eu in preajma weekendului. Si asa am ales aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr bacon
  • 250 gr ciuperci
  • 3 linguri ulei masline
  • unt pentru uns forma
  • 5-6 rosii cherry pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu bacon si ciuperci:

1. Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb cu putina sare. Se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
2. Ciupercile se taie felii mari si se calesc cu uleiul de masline. Dupa ce sunt aproape gata se adauga si baconul taiat fasii si se calesc impreuna cateva minute.
3. Ungem o forma (tava) cu unt. Punem jumatate din cartofii fierti in vas. Peste ei punem amestecul de ciuperci cu bacon si apoi cartofii ramasi. Peste acestia punem cascavalul ras si la urma ornam cu cateva rosii cherry.
4. Dam la cuptor 15-20 minute dupa care putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca