Cartofi cu branza si parmezan

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 3806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 150 g branza sarata
  • 50g parmezan ras
  • 25g unt
  • marat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si parmezan:

Cartofii curatati spalati si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu sare. Branza rasa si parmezanul ras separat. Cartofii fierti si scursi de apa se pun intr-o cratita in care am topit untul, peste ei am pus branza rasa si am amestecat. Am pus si mararul, dar si parmezanul dupa care am pus la cuptorul preincalzit la foc rapid si mare 250 de grade pentru 15 minute.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Nu am avut alta fotografie caci intre timp cartofii s-au mancat mai repede decat ma asteptam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu crema de branza