Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 13 Noi 2010 | 25123 vizualizari

 

Un gust...desavarsit!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mari
  • 5 catei usturoi
  • 300 gr feta
  • 300 smantana
  • sare dupa gust
  • 150 gr parmezan ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor:

Se curata, spala si se taie cartofii pe latime in  felii subtiri aproximativ egale. Se fierb si apoi se scot cu grija sa nu se zdrobeasca.

Se unge o tava de yena( sau de care avem) cu unt. Se aseaza cartofii, se pune deasupra usturoiul zdrobit, branza feta, apoi smantana si la sfarsit parmezanul ras.

Se da tava la cuptor la 200 grade pentru o jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite cu usturoi