Cartofi cu ghimbir si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2014 | 3214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cartofi
  • 100 gr cascaval
  • o lingurita de ghimbir ras
  • condimente dupa gust: sare, chilli, rozmarin si oregano
  • 100 ml ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ghimbir si cascaval:

Curatam cartofii si ii taiem in cuburi potrivit de mari. Ii punem la prajit in uleiul incins, adaugam ghimbirul ras si condimentam dupa gust. Acoperim tigaia si ii lasam la foc iute pana incep sa se rumeneasca usor. Inlaturam apoi capacul si continuam coacerea atat cat este necesar. Procedand astfel cartofii raman pufosi in interior, dar crocanti la exterior. Ii scoatem pe o farfurie cu ajutorul unei palete pentru a elimina surplusul de ulei si imediat presaram cascavalul ras. Se servesc calzi. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Pregatiti astfel sunt destul de picanti, de aceea folositi cu moderatie ghimbirul si chilli

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ghimbir si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai