Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 17800 vizualizari

 

Am gasit in nr. 8/2013 al revistei Practic in bucatarie un preparat care mi-a starnit toate simturile. M-am apucat de gatit si a iesit o mi-nu-na-ti-e!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi (vreo 5-6 cartofi potriviti);
  • 200 gr. kaiser/bacon;
  • ulei de masline/floarea soarelui (pentru prajit);
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 400 gr. cascaval afumat;
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii subtiri. Ii punem intr-o tigaie in care am incins uleiul. Dupa aproximativ 5 minute, adaugam kaiser-ul taiat cubulete.

Amestecam si lasam totul sa se prajeasca. Trebuie sa avem grija ca atunci cand amestecam sa nu rupem cartofii.

Cand carofii incep sa devina usor aurii, adaugam usturoiul pisat, amestecam si dupa 1-2 minute oprim focul.

Scoatem preparatul pe o farfurie, radem deasupra cascaval afumat si servim cat este cald.

TIPS-URI

1

Eu am servit preparatul cu castraveti murati. O bunatate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (45)

claudiaO 1

28.02.2014, 08:39

super combinatia

simonacallas 1

01.03.2014, 15:18

Arata grozav, mi-a facut pofta

Xandrinne 1

13.04.2015, 05:33

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi spiralati