Cartofi cu morcov, ceapa si mozzarella

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 16 Mar 2012 | 4535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa alba
  • mozzarella
  • parmezan
  • vin alb
  • ulei masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu morcov, ceapa si mozzarella:

Cartofii se taie in 4 si se taie felii subtiri, morcovii ii taiem rondele, ceapa se taie solzisori subtiri, iar mozzarela se taie cubulete. Spalam cartofii, morcovii si ceapa si ii punem intr-o tigaie cu putin ulei, adaugam vegeta si punem un capac. Se tot amesteca, se adauga putina apa sa fiarba..si se stropeste cu vin alb. Cand sunt aproape gata se adauga putin parmezan ras si cubuletele de mozzarella. Se sevesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu morcov, ceapa si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la tigaie