Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 22327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mai mari
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 gr unt
  • 300 gr cas proaspat(sau cascaval)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor:

Cartofii se curata, se spala bine si se pun la fiert pana sunt fierti pe jumatate. Se taie felii si se pun intr-o tava unsa cu unt.

Pieptul de pui se taie cubulete mici, se caleste in putin ulei si se pune peste cartofi.

Separat, se rade casul si se amesteca cu galbenusurile, smantana, sare dupa gust si usturoiul tocat marunt.

La sfarsit se adauga albusurile batute spuma, apoi se toarna toata compozitia peste cartofi.

Deasupra se presara cas ras, se adauga restul de unt cubulete si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

29.11.2012, 22:01

Rocsi 1

29.11.2012, 23:27

Daca are cascaval e chiar pe gustul meu

business 1

18.12.2012, 01:30

tare buni...ma abonez la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]