Cartofi cu sos

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 7556 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

29.04.2010, 22:07

Foarte bun sosul tau ! sa-ti vand un pot: pune sosul peste cartifii fierbinti. Sosul o sa intre in ei si se vor topi in gura .

mariac 1

29.04.2010, 22:24

silvi0ara 1

29.04.2010, 23:25

Arata bine.

mihaelar63 1

30.04.2010, 00:00

ai punctat bine Nadina , de multe ori sosul ce ramane de la fripturi e asa de gustos incat ti-e mila sa-l abandonezi . nimic nu se pierde - totul se transforma

nadina73 1

30.04.2010, 00:37

bunica sa sti ca chiar pe cartofi fierbinti am pus si sant super buni

nadina73 1

30.04.2010, 00:38

si copii au zic mami dar ard,uite cum iasa fumusuper gustosi,multumesc mult

nadina73 1

30.04.2010, 00:39

buni vezi ca ai gresit semnu in loc de ok ai pusesti indragostita buni

nadina73 1

30.04.2010, 00:39

multumesc silvioara arata bine dar sa vezi ce buni sant

nadina73 1

30.04.2010, 00:41

asa e mihaela,ai dreptate de multe ori si mie mie mila de sosul ce ramane de la carne ,initial sosul trebyuia pus asa facut cu amidon pe carne in schimb eu am optata sa incerc si varianta aceasta si au iesit super

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 08:13

deliciosi,deliciosi...................

nadina73 1

30.04.2010, 09:56

asa e medioto sant super deliciosi

Rocsi 1

30.04.2010, 11:07

ce deliciosi

nadina73 1

30.04.2010, 13:22

sant super deliciosi rocsi ,multumesc mult

Ina 1

30.04.2010, 22:26

mmm, nota maxima!

gaby_duceag 1

30.04.2010, 23:03

imi plac.eu ii fac putin diferit.cand au fiert cartofii,scurg apa si pun peste ei smantana cu marar(sau patrunjel)si amestec usor.sosul se ingroasa imediat si nu mai este necesar amidonul

nadina73 1

01.05.2010, 18:00

multumesc ina mult

nadina73 1

01.05.2010, 18:02

multumesc gaby trebuie sa incerc ,am gasit sosul acesta si am zic hai sa-l incers si sincer e bun ,o sa fac si cum ai zic tu ,buna ideie

marcela1979 1

05.05.2010, 20:08

nadina73 1

05.05.2010, 23:24

cam tarziu ai ajuns carla dar nici o prolblem aca facem alti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu conopida