Cartofi cu varza de Bruxelles

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 12 Mar 2015 | 6279 vizualizari

 

Ce ziceti de un pranz pregatit frugal,dar fantastic de bun ? Mai simplu de atat nu se poate !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii :
  • 800 g cartofi
  • 500 g varza de Bruxelles
  • 4 carnati semiafumati
  • usturoi rozmarin sare,piper,fulgi de chilli
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu varza de Bruxelles:

Incingem cuptorul la 180 de grade.

Pregatim o tava mare pentru cuptor.

Cartofii curatati si spalati se taie in bucati mari,apoi se asezoneaza cu sare,piper,rozmarin si se stropesc cu ulei de masline.Ii intindem in tava .Zdrobim cateii de usturoi cu lama la cutit si se pun in tava printre cartofi.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute. Scoatem tava din cuptor,indepartam folia si punem varza de Bruxelles,carnatii taiati in bucati si fulgi de chilli. Mai dam la cuptor pana cand cartofii s-au rumenit si varza s-a fragezit.

Carnatii isi vor lasa aroma afumata peste cartofi si varza ,iar intreg preparatul va fi deosebit de gustos . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

12.03.2015, 20:22

Cartofiori servesc si eu!

Corinuta 1

12.03.2015, 20:43

Arata fain! Cu varza asta nu prea ma impac

dantes 1

13.03.2015, 10:52

Buni!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu garnitura de orez si ciuperci