Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 7 Apr 2017 | 6252 vizualizari

 

Cartofii dulci sunt foarte buni, mai ales pentru cei care au probleme cu glicemia. De asemenea, sunt gustosi, dupa mine, seamana putin cu dovleacul. Imi place in mod deosebit culoarea si faptul ca se fac foarte rapid.
Alaturi de un sos de iaurt, o maioneza sau ketchup, reteta pe care v-am adus-o azi, este perfecta pentru o cina usoara si rapida.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce / persoana
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 lingurita scortisoara pudra
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara:

Curatam cartofii dulci, eu am pregatit doar pentru 2 persoane si am avut 2 cartofi potriviti.

II taiem in felii subtiri, ca si cartofii pai. Asezam cartofii intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Trebuie sa punem cartofii in asa fel incat sa nu fie suprapusi. Punem uleiul de cocos, presaram sare si scortisoara si cu mainile amestecam in tava, ca sa repartizam uleiul si condimentele.

Dam tava la cuptorul incins, la 200 grade C, pana se rumenesc si se inmoaie usor.

Scoatem tava din cuptor si servim cartofii cu un sos sau cu legume proaspete.

 Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Banana in doua culori