Cartofi "etajati"

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 4407 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.02.2014, 17:05

Place dar fara vegeta Eu folosesc olio e aglio care contine fulgi chili, patrunjel si fulgi usturoi . Zic ca este mult mai sanatos .

AndreaE 1

18.02.2014, 17:10

, poi mergea si cu alte felri de condimente, dar m-am grabit si numai bine vegeta contine detoate

Alina26 1

18.02.2014, 17:16

interesanta reteta...

Constelatialeu 1

18.02.2014, 17:17

Eu mai sus de etajul 1 nu ma urc...

Dya Daniela Andrei 1

18.02.2014, 17:18

Eu am renuntat de mult la vegeta,,, delikat si toate cele de gen! Prefer sa imi pregatesc singura mixul de condimente si ierburi uscate, dupa cum imi place mai ales acum cu fetita!

Satisfyyourcravings 1

18.02.2014, 17:30

Trebuie incercata!

deyutzky 1

18.02.2014, 17:46

GeorgiaA 1

18.02.2014, 18:05

Buna mancarica, asa cum zic si fetele fara vegeta eu am renuntat demult sa mai folosesc, este mult mai gustos cand folosesti mirodenii sau "ierburi" dintr`alea frumos colorate si mirositoare

Florentina_Cristina 1

18.02.2014, 18:06

Rocsi 1

18.02.2014, 19:05

Valclaudia 1

18.02.2014, 19:11

Pushaa 1

18.02.2014, 20:08

Geanina87 1

18.02.2014, 20:44

MotanLaOale 1

18.02.2014, 21:36

_Alina_ 1

19.02.2014, 13:11

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 23:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]