Cartofi "etajati"

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 3645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 2 oua
  • 125 gr iaurt(smantana)
  • vegeta
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi "etajati":

Se fierb cartofii ( in coaja ) si ouale. Se curata si se taie rondele. Intr-un vas se pun rondele de cartofi , rondele de oua , vegeta, smantana si se stropeste cu ulei. Se pune in ordinea asta pana se epuizeaza cartofii si ouale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "etajati"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor