Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor

de COSTEO in Mancaruri de legume, 12 Apr 2013 | 16027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 catei usturoi
  • 2-3 fire marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor:

Cartofii se curata si se spala ,apoi crestam cartofii pe lungimea lor rondele in asa fel incat cartoful sa ramana intreg.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele ,rondele apoi le taiem in jumatate si le introducem in crestaturile de la cartof.

Ungem un vas termorezistent cu ulei (unt) si punem cartofi in vas. Asezonam cu sare, piper, cimbru.Tocam niste catei de usturoi foarte marunt si adaugam peste cartof.

Lasam cartofi la cuptor pentru 15-20 minute,apoi turnam peste ei 500 ml de bere si lasam la cuptor pana se rumenesc bine.

Cand sunt scosi de la cuptor punem marar verde tocat peste ei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu usturoi si spanac